ACONSEGUEIX EL TEU ABONAMENT

Abonament La Puntual:
Si vens sovint a La Puntual t’oferim un abonament de 10 entrades, vàlid per a totes les funcions de la Temporada.

Tot són avantatges:

  • L’abonament no caduca.
  • Pagament únic. Preu reduït de 9€ per entrada. (Preu total de l’abonament: 90€)
  • Només ens hauràs de trucar i indicar quin dia i a quina hora vols venir a veure la funció.
  • No t’has d’amoïnar en portar l’abonament amunt i avall. A la taquilla te’l guardarem i a cada funció, t’anirem descomptant les entrades que utilitzes.
  • Aquest abonament és vàlid per a tothom; pots venir amb totes les persones que vulguis, fins a exhaurir les 10 entrades.

Un cop comprat l’abonament, si et ve de gust venir a veure alguna de les funcions programades a La Puntual, només t’hauràs de posar en contacte amb nosaltres per correu electrònic coordinacio@lapuntual.info o bé trucant al 639 305 353; d’aquesta manera, et reservarem les entrades i t’asseguraràs que tu i els teus acompanyants tindreu lloc.

NOTA IMPORTANT: La data i hora que apareix durant el procés de compra de l’abonament no és real, només serveix perquè es pugui dur a terme el procés.

ESTALVIA’T 3€ PER ENTRADA i gaudeix del millor teatre familiar amb el BONUS CULTURA

El teu abonament de La Puntual més econòmic amb la compra del BONUS CULTURA, la iniciativa de diferents entitats del sector cultural i l’Ajuntament de Barcelona per incentivar el consum cultural.

Tota la informació i compra de l’abonament, AQUÍ.

Per utilitzar el Bonus Cultura en la compra d’un abonament o d’entrades de La Puntual s’ha de fer la gestió a través del correu (coordinacio@lapuntual.info).

Així és el teu abonament.