ACONSEGUEIX EL TEU ABONAMENT

Abonament La Puntual:
Si vens sovint a La Puntual t’oferim un abonament de 10 entrades, vàlid per a totes les funcions de la Temporada.

Tot són avantatges:

  • L’abonament no caduca.
  • Pagament únic. Preu reduït de 9€ per entrada. (Preu total de l’abonament: 90€)
  • Només ens hauràs de trucar i indicar quin dia i a quina hora vols venir a veure la funció.
  • No t’has d’amoïnar en portar l’abonament amunt i avall. A la taquilla te’l guardarem i a cada funció, t’anirem descomptant les entrades que utilitzes.
  • Aquest abonament és vàlid per a tothom; pots venir amb totes les persones que vulguis, fins a exhaurir les 10 entrades.

Un cop comprat l’abonament, si et ve de gust venir a veure alguna de les funcions programades a La Puntual, només t’hauràs de posar en contacte amb nosaltres per correu electrònic nestor@lapuntual.info o bé trucant al 639 305 353; d’aquesta manera, et reservarem les entrades i t’asseguraràs que tu i els teus acompanyants tindreu lloc.

NOTA IMPORTANT: La data i hora que apareix durant el procés de compra de l’abonament no és real, només serveix perquè es pugui dur a terme el procés.

 

Bonus Cultura

El teu abonament de La Puntual més econòmic amb la compra del BONUS CULTURA, la iniciativa de diferents entitats del sector cultural i l’Ajuntament de Barcelona per incentivar el consum cultural.

Tota la informació i compra de l’abonament, AQUÍ.

Per utilitzar el Bonus Cultura en la compra d’un abonament o d’entrades de La Puntual s’ha de fer la gestió a través del correu (taquilla.lapuntual@gmail.com).

Així és el teu abonament.