Bonus Cultura

 • Què és Bonus Cultura?
  El BONUS CULTURA és una iniciativa impulsada per 5 entitats del sector cultural (ADETCAASACC, Cambra del Llibre de Catalunya, Gremi de Cinemes de Catalunya i Gremi de Llibreters de Catalunya), que compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, que té com a objectiu incentivar el consum cultural: compra d’entrades de teatre, de discos i CDs, llibres, concertes, cinemes, etc.
  El BONUS CULTURA té un valor de 40 €. L’usuari paga 30 € [+ 1 € de despeses de gestió] i l’Ajuntament de Barcelona li afegeix 10 €.
 • Com funciona?
  1. Compres el BONUS CULTURA a través de l’enllaç que trobaràs en aquesta pàgina.
  2. Truques a La Puntual i reserves les entrades. Tel. 63 93 0 53 53. Diga‘ns que tens el Bonus Cultura.
  3. Vens el dia de la funció i presentes el BONUS CULTURA a la taquilla de La Puntual i te’l canviem per les entrades.El BONUS CULTURA s’adquireix a través de la web del projecte: www.bonuscultura.com/barcelona
 • Quines són les condicions?
  – No hi ha límit de compra de BONUS CULTURA per usuari, ni tampoc de nombre de BONUS CULTURA a ser utilitzats en una mateixa compra física i presencial. En el cas de la compra en línia, cal consultar les condicions de cada establiment cultural.
  – Serà vàlid per a qualsevol compra en els establiments adherits a la iniciativa realitzada a partir de la seva entrada en vigor i fins al 31/12/2020. Dins del termini establert, es permet la compra d’entrades corresponents a sessions de cinema, concerts i espectacles posteriors a aquesta data.
  – En cas que el valor de la compra sigui superior al valor del BONUS CULTURA l’usuari haurà d’abonar la diferència.
  Si el valor de la compra és inferior al valor del BONUS CULTURA, l’establiment lliurarà a l’usuari un val de compra personalitzat pel valor diferencial, a gaudir en el mateix establiment durant un temps limitat fins a esgotar el seu valor. La diferència no podrà tornar-se en diners en efectiu en cap cas.
  – La validesa queda supeditada a la presentació del BONUS CULTURA complet i en bones condicions, així com a l’acreditació de la identitat de l’usuari.
  – Un cop adquirit el BONUS CULTURA no s’admeten canvis ni devolucions de l’import.
  – El BONUS CULTURA permet la compra d’entrades o llibres en un únic acte de compra, identificable amb un codi únic, i en un únic establiment.
  – Les entitats i els establiments adherits a aquesta iniciativa no garanteixen l’autenticitat de BONUS CULTURA no adquirits a través de la plataforma oficial, declinant-se tota responsabilitat.
  – L’organització es reserva la possibilitat de denegar el bescanvi del BONUS CULTURA quan els seus sistemes interns d’identificació alertin sobre la possibilitat d’irregularitats en la transacció.

Així és el teu abonament.