El equipo

El equipo de La Puntual está encabezado por Eugenio y Néstor, que dirigen el proyecto de una forma muy personal, con entusiasmo y muchas ganas de que, cuando el público salga del teatro, tenga ganas de volver.

En La Puntual tratamos de cuidar la programación al máximo, adecuándonos a lo que le más le gusta al público, y a la vez, ofrecemos una gran variedad de espectáculos y de técnicas. Llevamos compañías de reconocido prestigio de toda Cataluña, España y del resto del mundo.

Eugenio. Director Artístic.

Eugenio Navarro Llabrés (Las Palmas de Gran Canaria, 1953), va començar a fer de titellaire a la Barcelona de 1976. Aleshores, va fundar junt amb Toni Rumbau i Mariona Masgrau la companyia de marionetes “La Fanfarra”. El 1983 van obrir la primera sala alternativa de teatre, que portava el nom del mític personatge de la companyia, Malic. El teatre va rebre el premi Ciutat de Barcelona de les Arts als 1999. Eugenio, primer amb La Fanfarra i després amb els seus espectacles propis ha actuat a: Argentina, Brasil, Mèxic, Grècia, Xina, Rússia, i un llarg etc. Ha estat director de diversos festivals Internacionals de Titelles. El 2005 va idear i fundar La Puntual, l’únic teatre de titelles amb programació estable de la ciutat de Barcelona, on hi ha portat grans figures del món dels titelles com Richard Bradshaw, Neville Tranter, entre d’altres.

Néstor. Director Executiu.

Néstor Navarro Salvany (Barcelona, 1982) neix i creix entre artistes, titelles, escenaris i gires en furgoneta. Després d’una llarga estada a Mèxic, on participa amb la companyia de teatre de la Universitat de Monterrey, s’adona que els escenaris on jugava de petit el criden de nou. En tornar a Barcelona col·labora en l’obertura La Puntual el 2005 i hi treballa venent les entrades. L’any 2008 que debuta com a titellaire-ombrista donant veu i moviment a en Malic, el protagonista de les històries representades per La Fanfarra als anys 80 i 90 del segle XX. El 2013, es professionalitza i estrena el seu primer espectacle: “A Babel en patinet”. Després vindrà “L’ombra de Pinotxo” amb el que feu gira per Espanya l’any 2015. Un any més tard apareix a escena amb un nou titella de guant català, en «Pipa, el titella meravella».

L’equip al complet

La Puntual no podria tirar endavant sense el treball de molts altres professionals, cap de sala, personal de neteja, responsable tècnic, dissenyadora, il·lustradora i els col·laboradors puntuals. Tots junts aportem allò que fa que el nostre públic se senti com a casa i gaudeixi d’un dia de teatre de titelles. Coordinació i Comunicació: Àlex Bargalló. Cap de sala i taquillera: Alícia Leiva. Responsable tècnic: Matías Torres. Gestoria: Blazquez & Planas. Dissenyadora: Maja Denzer.  Il·lustradora: Eugenia Susel. Assessora artística: Jordina Salvany. Fotògrafa: Yoana Miguel.