Cia. La Puntual

BONES VACANCES

Del 30 de juliol al 31 d'agost

Volem agrair-vos a tots l’enorme confiança que ens heu fet venint a La Puntual durant aquesta Temporada 21/22 que ja acomiadem. I ho fem molt contents perquè us hem ofert 21 espectacles diferents en una programació que creiem de molta qualitat.

A més hem batut un rècord. Hem fet 266 funcions!!!! Més que mai! I amb una mitjana d’ocupació del 80% i tot, gràcies a vosaltres.

Com ja sabeu som l’únic teatre de Barcelona on els titelles, les marionetes i ombres xineses són els protagonistes, i on cada cap de setmana aquests curiosos personatges pugen a l’escenari per a compartir amb vosaltres les seves històries, els seus contes o fins i tot les seves bogeries.

També cal reconèixer que al darrere de les cortines del teatre el nostre equip format per l’Eugènia, l’Alícia, l’Àlex, la Maria, el Sergi,  l’Aluenda, en Néstor i l'Eugenio Navarro, seguim treballant amb tota la nostra il·lusió i esforç per tal que la ciutat de Barcelona pugui seguir dient, orgullosa, que té un teatre de titelles amb espectacles de qualitat i que és un referent del sector.

Nova Temporada 22/23

I no ens aturem aquí, perquè el proper 9 de setembre de 2022 començarem una nova temporada plena de projectes i espectacles que hem preparat amb molta cura i que serà, resumint-ho amb dues paraules:  ES-PECTACULAR!

I per acabar, el més important de tot... esperem tornar-vos a rebre ben aviat a La Puntual, el nostre i després de 17 anys, també el vostre teatre, petit, acollidor, bonic, màgic, fantàstic, ple de sorpreses, divertit, i un llarg etcètera que ens heu anat compartint al llarg d’aquestes 266 funcions.

Moltes gràcies per ser un públic tan maco! Us estimem i us desitgem un molt bon estiu!

Informació de l'obra

Horaris

TANCAT PER VACANCES :-)

Fitxa artística de l'obra

L'EQUIP DE LA PUNTUAL:

Néstor Navarro
Eugenio Navarro
Alícia Leiva-Otto
Eugenia Susel
Alex Bargalló
Aluenda Smeeton
Maria Ballús
Sergi Gibert