Cia. La Puntual

BONES VACANCES

Del 30 de juliol al 31 d'agost
Volem agrair-vos a tots l’enorme confiança que ens heu fet venint a La Puntual durant aquesta Temporada 21/22 que ja acomiadem. I ho fem molt contents perquè us hem ofert 21 espectacles diferents en una programació que creiem de molta qualitat. A més hem batut un rècord. Hem fet 266 funcions!!!! Més que mai! I amb una mitjana d’ocupació del 80% i tot, gràcies a vosaltres. Com ja sabeu som l’únic teatre de Barcelona on els titelles, les marionetes i ombres xineses són els protagonistes, i on cada cap de setmana aquests curiosos personatges pugen a l’escenari per a compartir amb vosaltres les seves històries, els seus contes o fins i tot les seves bogeries. També cal reconèixer que al darrere de les cortines del teatre el nostre equip format per l’Eugènia, l’Alícia, l’Àlex, la Maria, el Sergi,  l’Aluenda, en Néstor i l'Eugenio Navarro, seguim treballant amb tota la nostra il·lusió i esforç per tal que la ciutat de Barcelona pugui seguir dient, orgullosa, que té un teatre de titelles amb espectacles de qualitat i que és un referent del sector. Nova Temporada 22/23 I no ens aturem aquí, perquè el proper 9 de setembre de 2022 començarem una nova temporada plena de projectes i espectacles que hem preparat amb molta cura i que serà, resumint-ho amb dues paraules:  ES-PECTACULAR! I per acabar, el més important de tot... esperem tornar-vos a rebre ben aviat a La Puntual, el nostre i després de 17 anys, també el vostre teatre, petit, acollidor, bonic, màgic, fantàstic, ple de sorpreses, divertit, i un llarg etcètera que ens heu anat compartint al llarg d’aquestes 266 funcions. Moltes gràcies per ser un públic tan maco! Us estimem i us desitgem un molt bon estiu!

Informació de l'obra

Horaris

TANCAT PER VACANCES :-)

Fitxa artística de l'obra

L'EQUIP DE LA PUNTUAL:

Néstor Navarro
Eugenio Navarro
Alícia Leiva-Otto
Eugenia Susel
Alex Bargalló
Aluenda Smeeton
Maria Ballús
Sergi Gibert
exclamacionRecordeu que:

Amb la compra de les seves entrades adquireix els següents drets i obligacions:

  • Serà necessari arribar al teatre amb un mínim de 30 minuts d’antelació per a facilitar l’entrada escalonada.
    Els menors de 2 anys (vint-i-quatre mesos) no paguen entrada (excepte en espectacles especialment dirigits a bebès).
  • Els espectadors hauran de complir amb la normativa establerta en el teatre i la indicada pel personal de la sala.
  • Si ha adquirit l’entrada i no pot venir al teatre per qualsevol motiu, li facilitarem un canvi de data o li proporcionarem un val per a venir en una data que li convingui (sempre que el sol·liciti amb un mínim de 3 hores d’antelació abans de l’inici de l’espectacle al telèfon 639 305 353).
  • En cas que el teatre hagi de suspendre alguna actuació, se li oferirà el retorn de l’import de les seves entrades o el canvi per una funció futura.