Titiriteros de Binéfar (Osca)

Chorpatélicos

Del 10 de novembre al 11 d'abril
Los Titiriteros de Binéfar unen música en directo y poesía en su espectáculo “Chorpatélicos”. Jugando con poesías y canciones de Federico García Lorca, León Felipe y Rafael Alberti, la galardonada compañía entretiene, divierte y enseña al público parte de la obra de algunos de los mejores poetas. Su teatro es siempre para todos los públicos: para los niños, tratados como personas sensibles e inteligentes, y para los adultos que aún guardan un hueco para la ternura y para el juego festivo del teatro. En “Chorpatélicos” se conjugan todos los lenguajes plásticos, la palabra, el movimiento y la música, logrando la complicidad con el público para contarles una gran historia.     Breve historia de la compañía: Los Titiriteros de Binéfar llevan más de cuarenta años recorriendo caminos con sus moñacos, haciendo títeres y música por las calles, plazas, teatros y carpas. Con más de cuarentena espectáculos creados, han participado en innumerables festivales internacionales cosechando premios y reconocimientos; en el 2009 recibieron el Premio Nacional de Teatro para la Infancia y la Juventud, y el Gobierno de Aragón les concedió la Medalla al Mérito profesional en 2018.

Informació de l'obra

Idioma: Castellano
Durada: 50 minuts
Edat Recomanada: +3 anys
Tècnica: Guants i màscares

Horaris

Divendres 9 d'abril - 18h.
Dissabte 10 d'abril - 12h. i 18h.
Diumenge 11 d'abril - 12h. i 17h.

Fitxa artística de l'obra

Guió i direcció: Paco Paricio
Actriu-titellaire: Eva Paricio
Músic: Pablo Borderías
Diseny i escenografia: Paco Paricio
Construcció i pintura: Matias de Arriba
Sastra: Merce Viladrosa
Secretaria: Ana Tere Pedrós i Luis Cutanda
Producció: Pilar Amorós i Marta Paricio
Tècnic: Germán García
exclamacionRecordeu que:

Amb la compra de les seves entrades adquireix els següents drets i obligacions:

 • Serà necessari arribar al teatre amb un mínim de 30 minuts d’antelació per facilitar l’entrada esglaonada.
 • Per la seva tranquil·litat i seguint la normativa vigent, totes les persones que gaudeixin de l’espectacle hauran de portar mascareta.*
 • Els infants menors de 6 anys no estàn obligats a dur mascareta, però en cas de que no els molesti recomanem que també la portin.
 • Si pensa que pot tenir símptomes de la Covid-19 o ha estat en contacte amb algú diagnosticat del virus, NO HA D’ANAR AL TEATRE. Segur que tindrem l’oportunitat de retrobar-nos ben aviat.
 • Si ha adquirit l’entrada i no pot venir al teatre per qualsevol motiu, li facilitarem un canvi de data o li proporcionarem un val per venir en una data que li convingui (sempre ho sol·liciti amb un mínim de 3 hores d’antelació abans de l’inici de l’espectacle al telèfon 639 305 353).
 • En cas que el teatre hagi de suspendre alguna actuació, se li oferirà el retorn de l’import de les seves entrades o el canvi per una funció futura.
 • A l’entrada li demanarem que ens faciliti les seves dades de contacte (Nom, Cognoms, Telèfon, Correu electrònic) amb l’únic objectiu de disposar d’una via de comunicació directa en cas que el Departament de Salut ens ho sol·liciti.
 • La venda d’entrades a les taquilles del teatre es realitza a partir d’una hora abans de cada funció.
 • Els espectadors hauran de complir amb la normativa establerta en el teatre i la indicada pel personal de la sala.

El Teatre seguirà els següents protocols sempre d’acord amb la normativa vigent:

 • Desinfecció i ventilació abans i després de cada representació.
 • Dispensadors de gel hidroalcohòlic a l’entrada i altres espais del teatre.
 • L’accés i el desallotjament dels espais es farà de manera esglaonada i sota control del personal d’acomodació per garantir la distància de seguretat.
 • L’ocupació màxima dels serveis (WC) serà d’1 grup familiar.
 • Seguiu les indicacions del personal de sala.

* segons RESOLUCIÓ SLT/1648/2020 del Departament de Salut. INFORMACIÓ ADDICIONAL: Els menors de 2 anys (vint-i-quatre mesos) no paguen entrada (excepte en espectacles especialment adreçats a nadons).