Diferents ESPECTACLES

17è Festival Internacional de Putxinel·lis

Del 07 d'octubre al 30 d'octubre
El proper 7 d’octubre s’inaugura al Teatre La Puntual de Barcelona, la 17a edició del Festival Internacional de Putxinel·lis. La Puntual - Putxinel·lis de Barcelona presenta enguany una edició de moltíssima qualitat que repassa l’evolució entre la Tradició i la Modernitat en l'art dels titelles. El Festival, per a totes les edats, tindrà lloc del 7 al 30 d’octubre de 2022. En l’edició d’enguany, el Festival vol explorar el camí recorregut i les diferents  manifestacions que sorgeixen de l’evolució de la Tradició a la Modernitat en l’art dels Titelles. D’aquesta manera, i arribats de diferents països, el teatre La Puntual acollirà durant les 4 setmanes que dura el Festival, a titellaires de primera línia i  tan dispars com en Puran Bhatt, premi Nacional de les Arts a l’Índia; Luis Boy Zornoza, qui fou director durant 18 anys del Norwich Puppet Theatre i director escènic d’altres companyies de titelles europees; Inés Pasic i Hugo Suárez, exemple d'innovació en l'àmbit dels titelles al capdavant de la seva companyia Hugo e Inés i, finalment, Xavi Sánchez i Analia Serenelli, formats a França i creadors de la jove companyia catalana Rauxa.

Informació de l'obra

Edat Recomanada: Per a tots els públics
Tècnica: Diverses

Horaris

Divendres a les 18h.
Dissabtes a les 12h. i 18h.
Diumenges a les 12h. i 17h.

*Consulteu horaris de les activitas paral·leles:

Cursos de Titelles
Xerrades Especialitzades
Masterclasses

Fitxa artística de l'obra

AMAR SINGH RATOR. Puran Bhatt (Índia)
PUNCHINELIS. Luis Z. Boy (Anglaterra- Espanya)
MINIATURAS. Cia. Hugo e Inés (Bosnia-Perú)
TEATRE DE PAPER. Cia. Rauxa (Catalunya- Argentina)
exclamacionRecordeu que:

Amb la compra de les seves entrades adquireix els següents drets i obligacions:

  • Serà necessari arribar al teatre amb un mínim de 30 minuts d’antelació per a facilitar l’entrada escalonada.
    Els menors de 2 anys (vint-i-quatre mesos) no paguen entrada (excepte en espectacles especialment dirigits a bebès).
  • Els espectadors hauran de complir amb la normativa establerta en el teatre i la indicada pel personal de la sala.
  • Si ha adquirit l’entrada i no pot venir al teatre per qualsevol motiu, li facilitarem un canvi de data o li proporcionarem un val per a venir en una data que li convingui (sempre que el sol·liciti amb un mínim de 3 hores d’antelació abans de l’inici de l’espectacle al telèfon 639 305 353).
  • En cas que el teatre hagi de suspendre alguna actuació, se li oferirà el retorn de l’import de les seves entrades o el canvi per una funció futura.