The Huber Marionettes

The Huber Marionettes "Suspended Animation"

Del 26 de maig al 28 de maig

L'internacionalment reconegut artista Phillip Huber arriba a La Puntual per a presentar-nos el seu aclamat espectacle de marionetes "Animación suspendida".
Amb ell, Phillip Huber controla personatges increïblement convincents a través d'una sèrie de vinyetes de varietats que revelen humor, patetisme, drama i gràcia.

Les figures de tela i fusta cobren vida mentre imiten girs clàssics de vodevil, actes dissenyats segons la millor tradició circense mundial, instrumentistes, retrats de celebritats i enginyosos artistes contemporanis.

Cada personalitat de marioneta es desenvolupa a través de caracteritzacions detallades i altament refinades, una interacció acuradament coreografiada entre titellaire i titella, així com una manipulació de "tour de force". La fantasia està imbuïda d'un sentit de la realitat; La imaginació es converteix en animació en temps real.

Estem davant un espectacle, que empra un art subtil per a tocar la innocència dins de tots nosaltres… Un entreteniment que et fa "somriure amb el cor".

Phillip Huber

Artista de marionetes de renom mundial, conegut pel seu treball en la pel·lícula nominada a tres Premis de l'Acadèmia BEING JOHN MALKOVICH i per donar vida a "la China Girl" a OZ THE GREAT AND POWERFUL de Disney.

El seu treball s'ha pogut veure en festivals internacionals al Japó, Corea del Sud, Noruega, Irlanda, Alemanya, França, Espanya, Portugal, Israel, Xile, el Brasil, Mèxic, el Canadà i Austràlia.

Informació de l'obra

Idioma: Sente text
Durada: 40 minuts
Edat Recomanada: Per a tots els públics + 4 anys
Tècnica: Marionetes de fil

Horaris

Divendres 26 de maig a les 18h.
Dissabte 27 de maig a les 12h. i 18h.
Diumenge 28 de maig a les 12h. i 17h.

Fitxa artística de l'obra

Actor: Phillip Huber
The Huber Marionettes
exclamacionRecordeu que:

Amb la compra de les seves entrades adquireix els següents drets i obligacions:

  • Serà necessari arribar al teatre amb un mínim de 30 minuts d’antelació per a facilitar l’entrada escalonada.
    Els menors de 2 anys (vint-i-quatre mesos) no paguen entrada (excepte en espectacles especialment dirigits a bebès).
  • Els espectadors hauran de complir amb la normativa establerta en el teatre i la indicada pel personal de la sala.
  • Si ha adquirit l’entrada i no pot venir al teatre per qualsevol motiu, li facilitarem un canvi de data o li proporcionarem un val per a venir en una data que li convingui (sempre que el sol·liciti amb un mínim de 3 hores d’antelació abans de l’inici de l’espectacle al telèfon 639 305 353).
  • En cas que el teatre hagi de suspendre alguna actuació, se li oferirà el retorn de l’import de les seves entrades o el canvi per una funció futura.