Cia. De Paper

Una poma, un pomer

Del 18 al 19 de Juliol
Titelles
L'Aran ha clavat queixalada a una poma i a dins hi ha trobat un petit tresor; una llavoreta espavilada que, amb l’ajuda de la terra i la pluja, ha aconseguit fer treure el cap a un parell de fulles tendres. Les fulles, juganeres, després d’un llarg camí d’aventures, es convertiran en un preciós pomer amb pomes boníssimes. Tan bones que ni el seu gos, el Pelut, ni el caragol, ni el conill, ni l'Aran podran resistir-se a clavar-los queixalada! 'Una poma, un pomer' és un espectacle fet de papers, cartrons, dibuixos, llibretes i cançons populars. Ens acosta al cicle de la vida i a l’increïble món de les plantes, ple de sensibilitat i intel·ligència vegetal. Pintat i arranjat amb delicadesa i sense presses, per fer gaudir als infants dels petits detalls i de la poesia de les coses senzilles.

Informació de l'obra

Idioma: Català
Durada: 40 minuts
Edat Recomanada: +1 any
Tècnica: Titelles
Preu:9

Horaris

Divendres a les 18h.
Dissabte a les 12h i 18h.
Diumenge a les 12h i 17h.

Fitxa artística de l'obra

Titelles i música: Joan Alfred Mengual i Núria Lozano
Direcció: Eudald Ferré i De_paper
Escenografia: Joan Alfred Mengual
Cançons: Populars i Núria Lozano
exclamacionRecordeu que:
  • A causa de la nova situació, només es poden adquirir les entrades de l’espectacle trucant al 639 305 353 (9.30 h – 13 h i de 15.30 h – 20 h).
  • Cal que us presenteu a taquilla 30 minuts abans de l’inici de la funció.
  • A causa de la nova situació, l’equip de La Puntual us acomodarem personalment per a qué tothom pugui gaudir de l’espectacle.
  • Els menors de 24 mesos no paguen entrada, tret que s’especifiqui al nom de l’entrada.