Escoles

La Puntual és un espai únic i acollidor, amb una programació de qualitat i una atenció personalitzada. A més, ens trobem en un entorn privilegiat i en acabar l’espectacle hi ha un munt de visites i activitats complementàries que es poden fer: Parc de la Ciutadella, Born Centre Cultural, Zoo, Museu Picasso, Museu de la Xocolata, Palau de la Música, Santa Maria del Mar i molts més.

Els espectacles de titelles són una gran eina educativa; creiem que a través d’aquests, es treballen valors i sentiments com la imaginació, l’amistat o el respecte. Al mateix temps, serveix als infants per descobrir l’experiència d’anar al teatre, que molts viuen per primer cop amb nosaltres, en venir a La Puntual.

Els espectacles que us presentem aquesta temporada són produccions de la Companyia de La Puntual o de companyies de reconeguda trajectòria, seleccionades amb molta cura, pel nostre equip.

Recordar-vos que el preu és de 7€ + IVA per infant.

Restem a la vostra disposició per a qualsevol dubte que tingueu. Si teniu interès en algun espectacle en concret, però les dates indicades no us van bé, només cal que ens contacteu; entre tots, mirarem de trobar la millor solució.

Ens podeu contactar a coordinacio.lapuntual@gmail.com o al telèfon 639 305 353.

Esperem veure-us ben aviat,

L’Equip de La Puntual

Del 12 d'octubre al 5 de novembre de 2020.

Patufet

En Patufet és un nen molt, molt petit. Tan petit que dorm en una llauna de sardines i que pot amagar-se sota una col. Tan petit que els seus pares tenen por que si va sol pel carrer, la gent no el vegi i... xaf! Però també és molt espavilat, valent i tossut! Aquest matí, quan s'ha llevat, en Patufet ho ha vist claríssim: avui serà un dia ple d'aventures! Compra aquí les teves entrades al millor preu.
Del 2 al 19 de novembre de 2020.

L'Aneguet Lleig

L’Aneguet decideix emprendre l’aventura de la seva vida; una vida difícil però alegre, que s’anirà pintant en un quadre infinit on apareixen les estacions de l’any, els animals del bosc i paisatges impossibles.
Del 16 de novembre a l'1 de desembre de 2020.

Vivaldi, la Cigala i la Formiga

El treball, l'esforç, l'amistat i el saber compartir són presents en aquesta versió que La Petita Brownie i Cia. fa de la faula La Cigala i la Formiga. La inspiradora composició d'Antoni Vivaldi "Les Quatre Estacions" serveix de fil conductor i acosta els nens al meravellós món de la música clàssica. Compra aquí les teves entrades al millor preu.
De l'1 al 10 de desembre de 2020.

L'ombra de Pinotxo

Al final del conte en Pinotxo es va convertir en un nen de debò, i com tots els nens de carn i ossos també es va fer gran. En l'ambient de segona Revolució Industrial, època de grans invents, en Pinotxo ja és gran i des del seu taller ens explica la seva història a través d'ombres xineses, titelles i marionetes. Una versió divertida i poètica del clàssic de C. Collodi. Tràiler
Del 15 al 21 de desembre de 2020.

Greta, la Rateta

La Rateta Greta és tota una artista: malabarista, trapezista, equilibrista... i a més a més escombra aquest teatre. Escombrant sota l’escenari ha trobat... un dineret! El seu amic, el Ratolí Rinaldo, li aconsella que es compri un llacet per a la cua, però la Greta ho té ben clar: el farà servir per muntar un gran espectacle! Avui són les proves per decidir quin dels animals actuarà amb ella. Serà el Gall Ventríloc? O el Porquet Ballarí? El Gos Domador de puces o potser l’Ase Mag? O es deixarà fascinar pel Gat Hipnotitzador? .
Del 8 al 14 de gener de 2021.

L'Aneguet Lleig

L’Aneguet decideix emprendre l’aventura de la seva vida; una vida difícil però alegre, que s’anirà pintant en un quadre infinit on apareixen les estacions de l’any, els animals del bosc i paisatges impossibles.
Del 15 al 22 de gener de 2021.

El rei i el mar

“Els fantasmes no existeixen”, li va dir el rei al fantasma. “I jo em pensava que els reis no existien”, li va dir el fantasma. “Llavors, un de nosaltres dos s’ha equivocat”, va dir el rei. “Sembla ser que si”, va dir el fantasma i tot seguit començà l’hora dels fantasmes... Un rei que parla poc i que vol manar molt, un esquirol saltimbanqui, una gata que ronroneja sota el sol, un gos esbojarrat, el mar, els núvols… i fins i tot el fantasma de l’hora del té. El rei es vol imposar als elements naturals i descobreix que no tot es manar i obeir. Adaptació del conte de Heinz Janisch "El rey y el mar", il·lustrat per Wolf Erlbruch i editat por Lóguez Ed. Tràiler
Del 25 de gener al 4 de febrer de 2021.

Pipa, el titella meravella

En PIPA no vol una vida tranquil·la, vol jugar, divertir-se, enamorar-se, viure la vida! ... i el que es trobarà és un món ple de personatges sorprenents: el senyoret Tòfol i el seu pal-selfie, la senyoreta Nina i el seu gelat, el banquer i la seva màquina, i fins i tot amb un cocodril i les seves bombolles. Una esbojarrada, sovint surrealista i tendra comèdia de titelles. Tràiler
De l'1 al 18 de març de 2021.

En Patufet

En Patufet és un nen petit com un gra d’arròs; petit com una llavor... Un bon dia la seva mare li deixa que vagi a comprar tot sol a la botiga d’en Josepet. Serà un dia emocionant per en Patufet, ple d’aventures. Voleu cantar amb ell la seva cançó? Patim, patam, patum, no trepitgeu en Patufet...! Compra les teves entrades al millor preu aquí.
Del 15 al 26 de març de 2021.

L'Aneguet Lleig

L’Aneguet decideix emprendre l’aventura de la seva vida; una vida difícil però alegre, que s’anirà pintant en un quadre infinit on apareixen les estacions de l’any, els animals del bosc i paisatges impossibles.

Per més informació o aclariment de dubtes contacteu-nos a:

coordinacio.lapuntual@gmail.com o al telèfon 639 305 353