Escoles

La Puntual és un espai únic i acollidor, amb una programació de qualitat i una atenció personalitzada. A més, ens trobem en un entorn privilegiat i en acabar l’espectacle hi ha un munt de visites i activitats complementàries que es poden fer: Parc de la Ciutadella, Born Centre Cultural, Zoo, Museu Picasso, Museu de la Xocolata, Palau de la Música, Santa Maria del Mar i molts més.

Els espectacles de titelles són una gran eina educativa; creiem que a través d’aquests, es treballen valors i sentiments com la imaginació, l’amistat o el respecte. Al mateix temps, serveix als infants per descobrir l’experiència d’anar al teatre, que molts viuen per primer cop amb nosaltres, en venir a La Puntual.

Els espectacles que us presentem aquesta temporada són produccions de la Companyia de La Puntual o de companyies de reconeguda trajectòria, seleccionades amb molta cura, pel nostre equip.

Recordar-vos que el preu és de 7,5€ + IVA per infant. (Els professors i monitors no paguen).

Restem a la vostra disposició per a qualsevol dubte que tingueu. Si teniu interès en algun espectacle en concret, però les dates indicades no us van bé, només cal que ens contacteu; entre tots, mirarem de trobar la millor solució.

Ens podeu contactar a coordinacio.lapuntual@gmail.com o al telèfon 639 305 353.

Esperem veure-us ben aviat,

L’Equip de La Puntual

Del 15 de març al 5 'abril de 2021.

L'Aneguet Lleig

L’Aneguet decideix emprendre l’aventura de la seva vida; una vida difícil però alegre, que s’anirà pintant en un quadre infinit on apareixen les estacions de l’any, els animals del bosc i paisatges impossibles.
Del 16 d'abril al 9 de maig de 2021.

Sant Jordi, la Princesa i el Drac

En Rinaldo viatja en el temps per explicar-nos la llegenda del cavaller Sant Jordi i de com va salvar la princesa de ser cruspida per un drac. Coneixerem a nombrosos personatges que van estar presents en el desenvolupament d'aquesta història, plena d'emocions, sorpreses, humor i acció.
De l'11 al 30 de maig de 2021.

Greta, la Rateta

La Rateta Greta és tota una artista: malabarista, trapezista, equilibrista... i a més a més escombra aquest teatre. Escombrant sota l’escenari ha trobat... un dineret! El seu amic, el Ratolí Rinaldo, li aconsella que es compri un llacet per a la cua, però la Greta ho té ben clar: el farà servir per muntar un gran espectacle! Avui són les proves per decidir quin dels animals actuarà amb ella. Serà el Gall Ventríloc? O el Porquet Ballarí? El Gos Domador de puces o potser l’Ase Mag? O es deixarà fascinar pel Gat Hipnotitzador?
De l'1 al 7 de juny de 2021.

En Pere de la plaça

En Pere de la plaça, és una versió de la rondalla mallorquina "En Pere Beneit" que la Companyia Binixiflat ha adaptat per ésser representada en teatre de titelles. A tots els pobles n’hi ha un de més beneit que els altres. En Pere és, diuen, el beneit del seu poble. Parla amb els animals, es refia de tothom i tothom se’n riu d’ell. En Pere viu amb la seva mare i no sap fer gran cosa. És per això que li manen petites feines com ara anar a vendre la mel o una peça de roba. Ell s’equivoca i la seva mare ja no sap que fer. Riuen d’ell i li procuren prendre el pel. Tal vegada les coses no siguin sempre així i els beneits no siguin tan babaus com sembla.
Del 8 al 24 de juny de 2021.

Rutines

Un espectacle de titelles inspirat en la tradició popular europea que durant segles s'ha representat en carrers, places, parcs i petits teatres, tant per a públic jove com per a adults. Com el mateix títol indica, "Rutines" és una successió de números de manipulació d'alguns dels personatges més emblemàtics del repertori dels titelles. El protagonista d'aquestes "Rutines" no és ni més ni menys que en Malic, l'aventurer, que en aquesta ocasió s'enfronta a la rebel·lió de personatges i elements escènics en una desbaratada comèdia per a titelles.

Per més informació o aclariment de dubtes contacteu-nos a:

coordinacio.lapuntual@gmail.com o al telèfon 639 305 353