Presentació de La Puntual

Benvinguts a La Puntual!

La Puntual és el teatre de Barcelona on els titelles, les marionetes i ombres xineses són els únics protagonistes. Cada cap de setmana pugen al nostre escenari per representar les seves històries, contes i obres de teatre per al públic familiar. Un espai escènic íntim, acollidor i ple de sorpreses per gaudir en família.

La Puntual està al barri de La Ribera, al costat del Born, el Parc de la Ciutadella i el Museu de la Xocolata, en un barri on els titelles ja representaven els seus espectacles a les cafeteries a finals del s. XIX.

El nom de “La Puntual” el devem a Santiago Rusiñol, emblemàtic artista del modernisme català. Ell va escriure la coneguda obra de teatre “L’Auca del Senyor Esteve”, l’acció de la qual es desenvolupa en una casa de vetes-i-fils del barri de la Ribera anomenada La Puntual.

La Puntual, la sala

La Puntual és el teatre més petit de Barcelona i té aforament per a 50 persones. El director del teatre és també l’acomodador i a cada funció intentem que, tant els infants com els adults, puguin veure l’espectacle amb la màxima comoditat. El local està climatitzat i les instal·lacions estan aprovades com espai públic adaptat per a persones amb minusvalidesa.
La proximitat dels artistes amb el públic fa de les representacions a La Puntual una experiència única.

Fitxa tècnica La Puntual

Aforament: 50 places.
Local climatitzat.
Instal·lacions aprovades per l’associació “Fundació Integració” com espai públic adaptat per a persones amb minusvalidesa.

Escenari: 2,70m d’amplada x 3m de fondària x 4m d’alçada.
Equip de so adequat a la sala.
Equip d’il·luminació professional.
Per detalls sobre les condicions tècniques, trucar en Néstor : 649 910 622

descàrrega fitxa tècnica de la sala

El Taller de La Puntual

La companyia La Puntual tenim un taller per a la construcció dels titelles, marionetes, escenografies i d’altres elements necessaris per a la producció dels nostres espectacles. També disposem d’una sala d’assaig, una biblioteca especialitzada en el món del teatre de titelles, l’arxiu de fotografies i cartells dels nostres espectacles i titelles, marionetes i siluetes d’arreu del món recollides en els viatges de la companyia.
El nostre taller està situat al barri del Putxet i està obert per a la realització de cursos i tallers, així com per a la col·laboració amb altres titellaires per al desenvolupament dels seus espectacles.