Regala entrades per a La Puntual!

A través d’aquesta pàgina podeu comprar entrades per a regalar; d’aquesta manera les persones que rebin el regal podran venir a veure qualsevol espectacle de la temporada.

Caldrà que les persones que hagin rebut el regal (també ho pot fer la persona que les ha regalat) es posin en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic info@lapuntual.info o bé trucant al 639 305 353, per a comunicar-nos a quina funció voldran venir, per tal de reservar les entrades i assegurar-los que tindran lloc.

NOTA IMPORTANT: La data i hora que apareix durant el procés de compra de l’abonament no és real, només serveix perquè es pugui dur a terme el procés.

 

exclamacionRecordeu que:

Amb la compra de les seves entrades adquireix els següents drets i obligacions:

  • Serà necessari arribar al teatre amb un mínim de 30 minuts d’antelació per a facilitar l’entrada escalonada.
    Els menors de 6 mesos no paguen entrada.
  • Els espectadors hauran de complir amb la normativa establerta en el teatre i la indicada pel personal de la sala.
  • Si ha adquirit l’entrada i no pot venir al teatre per qualsevol motiu, li facilitarem un canvi de data o li proporcionarem un val per a venir en una data que li convingui (sempre que el sol·liciti amb un mínim de 3 hores d’antelació abans de l’inici de l’espectacle al telèfon 639 305 353).
  • En cas que el teatre hagi de suspendre alguna actuació, se li oferirà el retorn de l’import de les seves entrades o el canvi per una funció futura.