Escoles

La Puntual és un espai únic i acollidor, amb una programació de qualitat i una atenció personalitzada. A més, ens trobem en un entorn privilegiat i en acabar l’espectacle hi ha un munt de visites i activitats complementàries que es poden fer: Parc de la Ciutadella, Born Centre Cultural, Zoo, Museu Picasso, Museu de la Xocolata, Palau de la Música, Santa Maria del Mar i molts més.

Els espectacles de titelles són una gran eina educativa; creiem que a través d’aquests, es treballen valors i sentiments com la imaginació, l’amistat o el respecte. Al mateix temps, serveix als infants per descobrir l’experiència d’anar al teatre, que molts viuen per primer cop amb nosaltres, en venir a La Puntual.

Els espectacles que us presentem aquesta temporada són produccions de la Companyia de La Puntual o de companyies de reconeguda trajectòria, seleccionades amb molta cura, pel nostre equip.

Recordar-vos que el preu és a partir de 7,5€ + IVA per infant. (Els professors i monitors no paguen).

Restem a la vostra disposició per a qualsevol dubte que tingueu. Si teniu interès en algun espectacle en concret, però les dates indicades no us van bé, només cal que ens contacteu; entre tots, mirarem de trobar la millor solució.

Ens podeu contactar a coordinacio.lapuntual@gmail.com o al telèfon 695.260.446

Esperem veure-us ben aviat,

L’Equip de La Puntual

Sant Jordi, la Princesa i el Drac

En Rinaldo viatja en el temps per explicar-nos la llegenda del cavaller Sant Jordi i de com va salvar la princesa de ser cruspida per un drac. Coneixerem a nombrosos personatges que van estar presents en el desenvolupament d'aquesta història, plena d'emocions, sorpreses, humor i acció.

Greta la Rateta, que escombrava...

La Rateta Greta és tota una artista: malabarista, trapezista, equilibrista... i a més a més escombra aquest teatre. Escombrant sota l’escenari ha trobat... un dineret! El seu amic, el Ratolí Rinaldo, li aconsella que es compri un llacet per a la cua, però la Greta ho té ben clar: el farà servir per muntar un gran espectacle! Avui són les proves per decidir quin dels animals actuarà amb ella. Serà el Gall Ventríloc? O el Porquet Ballarí? El Gos Domador de puces o potser l’Ase Mag? O es deixarà fascinar pel Gat Hipnotitzador?

L'Aneguet Lleig

L’Aneguet emprèn l’aventura de la seva vida. Una vida que s’anirà dibuixant en un quadre infinit on apareixen les estacions de l’any, els animals del bosc i paisatges impossibles. Una història que posa en valor la bellesa de qui és honest. Viu un viatge musical que et portarà fins a un desenllaç tant conegut com sorprenent. Tràiler

Rutines. Titelles tradicionals

Un espectacle de titelles inspirat en la tradició popular europea que durant segles s'ha representat en carrers, places, parcs i petits teatres, tant per a públic jove com per a adults. Com el mateix títol indica, "Rutines" és una successió de números de manipulació d'alguns dels personatges més emblemàtics del repertori dels titelles. El protagonista d'aquestes "Rutines" no és ni més ni menys que en Malic, l'aventurer, que en aquesta ocasió s'enfronta a la rebel·lió de personatges i elements escènics en una desbaratada comèdia per a titelles.

El Concert dels TRES PORQUETS

El nou espectacle de La Puntual! Aquesta és la història de tres porquets distrets i un llop, que gràcies a la música es fan germans d’aventures. Com ja sabeu en Boink es va fer una casa de palla, en Toink una de fusta i en Poink es va fer la casa de maons, però el que ningú no sap és que s’acosta una gran tempesta que canviarà per sempre el final d’aquest conte clàssic. Una divertida comèdia de titelles per a tota la família. Tràiler

PIPA, el titella meravella

18è Festival Internacional de Putxinel·lis - La Puntual. En PIPA no vol una vida tranquil·la, vol jugar, divertir-se, enamorar-se, viure la vida! Ara torna a casa després d’una exitosa gira internacional i viurà un munt d’aventures per a aconseguir retrobar-se amb l’amor de la seva estimada. Gràcies als seus viatges ha après jocs i bromes que l’ajudaran en aquesta trepidant, surrealista i tendra comèdia de titelles. “PIPA, el titella meravella” és un espectacle per a tots els públics basada en la tradició dels titelles de guant que s'han representat des de l'antiguitat a les places i parcs de pobles i ciutats europees. És un espectacle tradicional en la seva forma i estructura dramàtica, però alhora modern pels temes i els personatges que hi apareixen els quals fan vibrar el públic amb les rutines i gags de manipulació que ens remeten als temes clàssics i universals com l'amor, la lluita per la llibertat i l'amistat. Tràiler

Per a més informació o dubtes contacteu amb nosaltres:

coordinacio.lapuntual@gmail.com o al telèfon 695.260.446